Kategorier

Car treatment

Vi hjelper deg å velge riktige produkter, kontakt oss:

Tlf: +47 61 24 70 10
Email: chemistry@aquatiq.com

En avansert polish med innhold av topp kvalitet carnauba voks. Gir blank overflate, lang varighet. Benyttes for utstillingsbiler, men kan også brukes på eldre biler.

L908D

En effektiv gummifornyer. En vannbestandig gele som kan benyttes på plastikkstøtfangere, gummi og vinyl.

L907D

Slipemiddel/rubbing for billakk

L720D
Interiørfornyer for plast / skai.
C358C

En høyt konsentrert shampo med innhold av beskyttende voks , Inneholder et hydrophobic glansmiddel som reduserer behov for pusseskinn.

L900D

En komplett interiørrens for både stoff, plastikk og vinyl. Gir en nydelig finish. Er også trygg i bruk utvendig og fjerner effektivt insekter på bilens karosseri.

L906D

Restaurerer vinyl, plastikk og gummi. Fornyer interiøret i bilen og gir en vakker overflate. Kan også benyttes i motorrommet.

L905D

En effektiv skinnfornyer som renser / vasker samtidig som den smører og impregnerer skinnet. Inneholder spesialblandinger av oljer som sikrer naturlig overflate på skinninteriøret.

L904D
Syrefri felgrens. Skiftet navn fra Non Acidic Aluminium Cleanrer til Non Acidic Wheel Cleaner sommer...
L015C
Vannbasert gummifornyer uten silikon.
C347C
Lim- og tjærefjerner.
C258C

En dekkfornyer som gir en dyp glans i dekket. Dette produktet kan påføres både på tørt og vått dekk og kan benyttes på alle typer dekk, gummi og skvettlapper etc.

L903D

En effektiv felgrens formulert for å gi en skinnende overflate. Produktet fjerner meget effektivt bremsestøv , olje og trafikkfilm. Produktet inneholder korrosjonsinhibitorer og kan derfor benyttes på både stål - og aluminiumsfelger.

L902D

En glassrens som er lett å påføre og som etterlater glasset krystallklart. Fjerner hurtig rester av insekter, nikotin og trafikkfilm. Inneholder et kraftig antidugg middel som vil holde glass og speil duggfrie i fuktig atmosfære.

L901D

Skyllevoks (tørkehjelp) til alle typer automatiske bilvaskeanlegg. Uten fosfat.

N12736

Medium polèrpute av meget høy kvalitet. Velegnet for fjerning av finere riper og lett oksidasjon. Avrundet kant. Kan vaskes på 40° C. Størrelse: 50 x 150 mm.

G50150

Effektiv til fjerning av vann etter bilvask.

Den raskeste måten å fjerne vann fra en bil på, og den er spesielt nyttig på større kjøretøy med mange flate overflater

Silikonkonstruksjonen  kommer rundt bilens utvendige konturer, uten noen harde overflater er den helt trygg å bruke, og den vil ikke skrape eller ripe, forutsatt at bilen har blitt grundig rengjort.

 

EQ90326