Kategorier

Matrix Foodmax Silicone Spray, 400 ml

Product no. 593455
Forpakn. 12 x 400 ml

 

Sikkerhetsdatablad
NSF USDA H1 godkjent silikonolje på spray.

#68 Performance Silicon - silikonsmøring

ISO VG 100 metylfenylsilikon

Beskrivelse:

Performance Silicon er et fenylbasert silikon for et bredt spekter av applikasjoner og bruksområder. Disse silikonene har høy oksidativ og termisk stabilitet og er veldig motstandsdyktige mot skjær takket være deres formulering. Ved høyere temperaturer er metylfenylvæsker mer stabile og motstandsdyktige mot termisk nedbrytning og oksidasjon. 

Bruksområder:

Hydrauliske ventiler og instrumenter brukt i kjernefysiske anlegg og andre applikasjoner der stråleeksponering eksisterer. Den høye kompressibiliteten til disse væskene gjør dem ideelle for bruk i støtdempende og bevegelsesdempende applikasjoner. Perfekt egnet som slippvæske i sprøytestøpemaskiner.

Fordeler:

Drypper ikke

Hindrer frisjon

Utmerket til smøring av bevegelige plastdeler

Ikke korroderende

Utmerket strålingsmotstand

Varmeresistent

Høyt flammepunkt

Høy temperatur stabilitet under kontinuerlig bruk opp til 250 ° C Egnet for applikasjoner med temperatur ned til -50 ° C

(Erstatter A070D Arrow Silslide 600ml)

593394
NSF USDA H1 godkjent smøreolje for konservering av stål og generell smøring av overflater.
593424
NSF USDA H1 godkjent kjede og wiresmøring med PTFE på spray.
593431
InS H1 godkjent smøremiddel for næringsmiddelindustrien.
593462
Sitrusrens fra Matrix.
593479

Produktet er laget for smøring av bevegelige deler i næringsmiddelindustri, kosmetikk bransjen, tekstil, glass ,stål og treindustri.

Bruksområder er transportbånd, kjeder, lager med høye temperaturer. Fungerer bra til kjedesmøring i bakerier. I bakerier er det tørt og kan være melstøv og du ønsker kanskje ikke noe som trekker til seg forurensning og er klebrig.

Produktet er laget av estere og høykvalitets PAG oljer og gir ikke carbon avleiringer som kan skje med smøring og høye temperaturer, tåler opp mot temp 300 °C.

826155

Kraftig industrielt rengjøringsmiddel / sitrus rens

Dette produktet er et kraftig rengjøringsmiddel basert på sitrus for å fjerne fett, tjære, olje, voks, blekk, harpiks, klistremerker og rester av lim. effektivt på deler av behandlet og ubehandlet metall, rustfritt stål, glassfiber, aluminium, betong, tre, stein og diverse typer plast.

(Erstatter A011D Arrow GL Remover 300ml)

826209

Performance WDM er en meget effektivt produkt for å løsne rustne deler.
Performance WDM kan brukes til hengsler, skrueforbindelser, glideflater, tannhjul, kjeder, låser, festematerialer (skruer, bolter og muttere) eller annet verktøy.

God gjennomtrengende effekt, inneholder grafittog MoS2, korrosjonsbestandig, målrettetspraymønster, 360 ° ventil.

(Erstatter  Arrow Super Slaks)

826254