Kategorier

Aqua Foam Chloroclean, 24 kg

Product no. H102B
Forpakn. 24 x 24 kg (helpalle)

 

Sikkerhetsdatablad
Sterkt alkalisk klorskum for fjerning av organiske urenheter innen næringsmiddelindustrien. Med fosfat. Spesiallaget for å fjerne fiskefett og proteiner.
Sterk alkalisk CIP og kassevask.
C294B

Aqua Foam Alkachlor er et flytende, alkalisk skumrengjøringsmiddel.

Produktet er et meget effektivt skumrengjøringsmiddel for alle overflater, redskaper og utstyr som brukes i næringsmiddelindustrien, spesielt innen kjøtt-, fisk- og fjærfeanlegg. Benyttes også for rengjøring av lagre, lasterom, utstyr o.l. hvor det er avgjørende at flatene er fullstendig rene.
Utmerket også til rengjøring av flislagte vegger, gulv o.l i f.eks. svømmehaller og dusjer.

H101B
Sterk alkalisk skumrengjøringsmiddel for vask av protein-, fett- og oljebelegg. (Advanced foam)
H201B

Et sterkt alkalisk, flytende CIP-rengjøringsmiddel.

Et utmerket produkt for bakke- og kassevaskemaskiner med dosering fra 0,3%. Brukes til CIP-rengjøring og som kassevask / maskinvaskemiddel.

H302B
Meget sterkt alkalisk skumrengjøringsmiddel for bruk i på vanskelige rengjøringsoppgaver i næringsmi...
H401B
Desinfeksjonsmiddel basert på kvartære ammoniumsforbindelser og forsterket med overflateaktivt stoff...
H604B

Alkalisk skumrengjøringsmiddel.

Foam 30 er et middelsterkt skumrengjøringsmiddel som benyttes innenfor næringsmiddel-, farmasi- og transportindustrien. Foam 30 kan benyttes på aluminium og andre alkalifølsomme overflater.

Foam 30 danner et kraftig og stabilt skum på alle overflater og oppløser effektivt fett, karbohydrater og proteinbelegg. Spesielt godt egnet til rengjøring av tappemaskiner, slicere og platefrysere samt kjølevogner hvor det er mye aluminium. Foam 30 kan dessuten benyttes til vask av transportbiler som bl.a. brukes til grise- og storfetransport. Benyttes med forsiktighet på lakkerte overflater (som førerhus m.m.), og bør ikke benyttes på lakkerte, varme overflater (> +25 grader).

 

 

 

N12831